Мебели втора употреба магазини във Варна, Бургас, Шумен, Добрич

Бизнес каталог на магазини за мебели втора употреба. Много фирми и мебелни къщи предлагат втора ръка мебели за дома. Има голямо разнообразие уреди за вграждане, кухненско ободурване, хладилници, фризери, печки и др.

В тези мебелни магазини може да получите подробна информация и за втора употреба оборудване на заведения и хотели, хладилни витрини, метални щандове и щендери, пружинни матраци, употребявани столове, модулни мебели, маси, дивани, гардероби, мека мебел, кожени мебели, подови настилки, балатуми, мокети и др. Често се предлагат на ниска цена луксозни български и вносна мебел, ретро мебели с антикварна стойност, останали след извършване на ремонт в дом, офис, магазин, заведение, хотел и др.

Скъпи уреди за вграждане и уникални бутикови мебели могат да се закупят на ниски цени от магазини за мебели втора употреба. В повечето мебелни салони има възможност за закупуване на изплащане ( лизинг), осигурен е безплатен монтаж и транспорт. В магазините за втора употреба на мебели и оборудване се предлагат предимно  мебели производство на български фирми , но могат да се намерят и вносни мебели италиански и френски. По-големите магазини често организират разпродажба или промоции на мебели.

Препоръчани обяви

Най-нови обяви със снимка обяви